Alla inlägg den 6 juni 2007

Av Mamma Lex - 6 juni 2007 16:35

(Detta kan du läsa på bloggen 'A grand day out', samt min kommentar och svar på den...)


Det farligt intima döljs av en hårt kontrollerad kropp, en maskerad och en spirituell intellektualisering. Vad händer med förälskelsen när manteln faller av och mannen ligger skjuten och sårad på golvet? Kanske blek och ful! Låt oss forsla bort honom och låt ännu en menuett bjuda upp till dans. Musiken höjer dig till skyarna och dofterna bör vara dig bekanta. I spegeln ser du dig själv le bakom masken; du vänder dig bort från spegeln och snart möter du dig själv igen. Oj en kyss! Vem var han? Du hastar genom dansen för att möta honom igen. Du vet att åtrå någon som visar hela sitt register och du ser i tanken hur ni rusar ut i parken och tappar lite av kostymen och de dyrbara smyckena. Ni står nu åter mittemot varandra. Båda kan konsten att behaga, men tyvärr inte konsten att bjuda upp, och vem hade förväntat sig ett äkta möte på en maskerad. Du dansar vidare. Det är du van vid.

Posted on Tuesday, June 5, 2007 at 17:40 by Registered CommenterJohan in Storytelling | Comments2 Comments

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments (2) Oj, det lät mycket, mycket sorgligt...
Vilken tur att det bara var en saga... Eller?

Vilket nöje att titta in hos dig.
Uppskattar dina texter mycket.

Hälsning från MammaLex i Svearike. June 5, 2007 | Unregistered CommenterMammaLex MammaLex: Tack Mama L! Ja det är en saga, inget personligt godis. Godis är ett ord att snaska i sig. Nästa gång nån berättar en hemlis, eller avslöjar nåt dramatiskt ska du säga, helst på dalmål: Nämen, det var ju lite godis! Det är så härligt töntigt att du kommer vilja säga det om och om igen. June 6, 2007 | Unregistered CommenterJohan
Av Mamma Lex - 6 juni 2007 16:10

Ja, nu var sonen tillbaka från sin lekdate med bästisen på andra sidan kullen.

Grabbarna har som vanligt haft jättekul och härjat och busat som vanligt.

För en stund sen kom _ gående med storebror och berättade då att det hade blivit väldigt tyst på ovanvåningen för en halvtimme sedan...

Storebror och bästisen hade hittat en stämpeldyna, modell stor och sålunda blivit så inspirerade av densamma att de genast glömde både papper och vett!

En stund senare var det fläckar och avstämplingar på golvet i varje rum på ovanvåningen, inklusive bästisens matta, sängkläder, leksaker och parketten ute i stora rummet.


De trodde att det skulle gå bort...

...ungj-lar.


(fast lite roligt är det allt...)

Av Mamma Lex - 6 juni 2007 11:16

...glöm inte skogen.

Av Mamma Lex - 6 juni 2007 11:12

För det är helt ok att vara lite nationalistisk.

Känna att man tycker om sitt land, sina medmänniskor, sill, potatis och lutfisk och alla tillbehör...

Ta tillbaka vår flagga från nasseidioterna, ut och flagga kära ni.

Och kom ihåg, var snälla mot varandra.

Vifta på!

Ovido - Quiz & Flashcards